学海网 文档下载 文档下载导航
设为首页 | 加入收藏
搜索 请输入内容:  
 导航当前位置: 文档下载 > 所有分类 > 初中教育 > 数学 > 初一数学 > 名词练习及答案

名词练习及答案

名词练习及答案

根据上下文意思,选择最佳答案填空。

1.In this strange village ,there are many small flags on their _____.

A.roof B.roofs C.rooves D.roofes

2.He gained his ____by printing ____of famous writers.

A.walth,work B.wealths;works

C.wealths;work D.wealth;works

3.I’lllook into the matter as soon as possible.Just have a little_____.

A.wait B.time C.patience D.rest

4.Many people agree that____knowledge of English is must in_____in-ternational trade today.

A.a; 不填 B.the;an C.the;the D.不填;the

5.He dropped the _____and broke it.

A.cup of coffee B.coffee’s cup

C.cup for coffee D.coffee cup

6.If by any chance someone comes to see me,ask him to leave a______.

A.message B.letter C.sentence D.notice

7.I need _____cloth,for I’m going to make____clothes.

A.a lot of;many B.much;much C.many;many D.many;a lot of

8.How happy they are!Obviously,they are______.

A.in nice spirits B.in nice spirit

C.in high spirits D.in high spirit

9.Is there_____for one more in the car?

A.seat B.situation C.position D.room

10.A worker ant has two____,one for itself,and one for carrying food to“the folks back home.”

A.stomach B.stomaches C.stomachs D.stomacs

11.Both Marx and Engles were_____.

A.German B.Germans C.Germany D.from German

12.—How was your recent visit to Qingdao?

—It was great.We visited some friends,and spent the_____days at the seaside.

A.few last sunny http://doc.xuehai.netst few sunny http://doc.xuehai.netst sunny few D.few sunny last

13._____is standing at the corner of the street.

A.A police B.The police C.Police D.A policeman

14. To the sea captain’s surprise,he found that_____travel could also be quite pleasant.

A.earth http://doc.xuehai.netnd C.ground D.plain

15.Professor Li gave him one of the best_____I’ve never heard.

A.advices B.pieces of advice C.idea D.suggestion

16.Thomas has worked for the car factory_____for thirty years.

第1页

我要评论

相关文档

  • 名词练习及答案

    the stone’s throw 10 名词练习答案 1 D 15 B 29 D 43 D 57 A 2 D 16 B 30 B 44 B 58 C 3 C 17 B 31 C 45 A 59 D 4 C 18 C 32...

  • 名词习题及答案(含历年中考真题)

    名词习题及答案(含历年中考真题)。初三名词练习,含基础题,提高题,历年中考真题育英科技 www .wlsyy.com 名词 1.I have two ___ and three bottles of ___...

  • 名词练习答案

    高中语法第一讲 名词和主谓一致中的名词练习答案高中语法第一讲 名词和主谓一致中的名词练习答案隐藏>> 2007~2010 年高考英语试题分类汇编——名词 1. ( 2010 ...

  • 名词基础练习题及答案

    名词基础练习题及答案_初二英语_英语_初中教育_教育专区。一、基础题 (一)根据下列句子的情景及所给汉语注释,写出所缺单词: 1. We've got a lot of new ...

  • 名词练习60题及答案

    名词练习60题及答案_高中教育_教育专区。名词基础练习名词1.(2013 年福建南平)—Did you enjoy the ___? —Yes, it was delicious. A.party B.meal C....

  • 名词练习答案

    名词练习答案 名词名词隐藏>> 名词练习 1. You have to drive slowly on the crowded motorways as there won’t be ___ to pass. A. room B. the ...

  • 名词解释题答案

    名词解释题答案 1.1.风险:是指损失的不确定性。损失的不确定性是指实际结果与预期结果的变动程度而 言,变动程度越大,风险就越大;反之,风险就越小。风险具有...

  • 初中语法讲解名词及名词习题(含答案)

    初中语法讲解名词名词习题(含答案)_英语_初中教育_教育专区。初中语法、名词讲解,名词练习题一、名词的分类:名词分为专有名词和普通名词。 1、专有名词:个人...

  • 英语语法名词用法名词练习题及答案介词练习题答案

    英语语法名词用法名词练习题及答案介词练习题答案_英语_初中教育_教育专区。英语语法名词用法名词练习题及答案介词练习题答案 1. 名词 名词可以分为专有名词和普通...

  • 1名词综合练习答案

    1名词综合练习答案_初二语文_语文_初中教育_教育专区。。。初中英语语法梳理和提高——名词综合练习答案 名词 表示人、事物、地方、现象或抽象概念等的名称的...

站点地图 | 文档上传 | 侵权投诉 | 手机版
新浪认证  诚信网站  绿色网站  可信网站   非经营性网站备案
本站所有资源均来自互联网,本站只负责收集和整理,均不承担任何法律责任,如有侵权等其它行为请联系我们.
文档下载 Copyright 2013 doc.xuehai.net All Rights Reserved.  email
返回顶部